KIVIKUKKARUUKUT

Kivikukkaruukkujen ja -vaasien valikoima on todella laaja. Pienimmät kiviruukut ovat kooltaan 10 cm x 10 cm ja painoltaan noin kilon, kun taas suurimmat kivikukkaaltaat ovat halkaisijaltaan jopa kaksi metriä ja painoltaan yli tuhat kiloa.

Ruukuissa ja vaaseissa on paljon kauniita ja selkeästi näkyviä yksityiskohtia. Niitä on ilo katsella lähempääkin.

Ominaista kiviruukuille ja -altaille on paino ja kestävyys. Materiaalin puolesta kiviruukut ovatkin melkeimpä ikuisia ja kestävät useita vuosikymmeniä - jos ei satoja.

Valikoimiin kuuluu runsaslukuinen joukko klassisia italialaisten ja kreikkalaisten kiviruukkujen toisintoja ja myös historiallisten kiviruukkujen ja -altaiden kopioita englantilaisista puutarhoista. Useat kiviruukkujen kuten patsaiden alkuperäismallit ovat restauroitu vanhoista kartanoiden kokoelmista ja siten saatu uudelleen käsityötuotantoon Haddonstonen toimesta. Valikoimassa on myös moderneja kivisiä kukkaruukkuja ja -vaaseja.

Kiviruukut ja -altaat soveltuvat erinomaisesti sekä ulko- että sisäkäyttöön. Ruukuista ja vaaseista saa näyttäviä ja kauniita kokonaisuuksia sijoittamalla ne jalustan päälle. Tällöin ne ovat myös tukevasti paikoillaan. Suuremmat kukkaruukut, -vaasit ja -altaat toimivat myös kauniina ajoesteinä. 

 

PUHELIN

045 - 120 3335

NÄYTTELY

Tiedot

Klassiset kivikukkaruukut ja - vaasit puutarhaan ja kotiin

 

Suuret kivikukkaruukut ja - vaasit hotelleihin, julkisiin tiloihin ja suuriin puutarhoihin.

 

Istutusaltaat

 

Modernit kivikukkaruukut

 

Ota yhteyttä

Ihamäentie 584, 31460 Hirsjärvi

Sähköposti: info@puutarhantaide.fi

Puhelin: 045-120 3335

© Puutarhan taide 2018