top of page

Olemme keskittyneet Haddonstone puutarhapatsaisiin, koristeisiin ja pihan sisustuselementteihin. Haddonstonen tuotteet ovat valukivestä käsin tehtyjä laadukkaita tuotteita, jotka kestävät suomenkin säässä erinomaisesti.

Kivipatsaat ovat kauniin klassisia ja sopivat niin sisälle kotiin, toimistoihin, hotelleihin ja julkisiin tiloihin kuin ulos puutarhaan ja pihalle tuomaan iloa vuosikymmeniksi.

 

Kiviruukut toimivat kukkaistutusten lisäksi monimuotoisina tilan jakajina piha-alueella ja puutarhassa.

 

Suihkulähteillä, pilareilla, tolpilla ja huvimajoilla saadaan näyttävyyttä suuriinkin pihoihin ja puutarhoihin.

Näyttävä aurinkokello, laadukas kivireliefi, tyylikäs kivinen lintujen kylpyallas tai kaunis puutarhapatsas on mitä parhain lahja merkkipäivän kunniaksi - vaikka pyöreinä vuosina.  

Olemme innokkaita puutarhan sisustajia ja rakentajia - teemme työtämme sydämellä ja antaumuksella. Haddonstonen tuotteisiin ihastuimme niiden monimuotoisuuden ja erinomaisen hyvin aikaa kestävän suunnittelun ja laadun vuoksi. Kaikkea ei tarvitse saada kerralla tehdyksi. Hyvällä suunnittelulla ja pitkäjänteisellä tekemisellä saa ihmeitä aikaan.

Autamme ja keskustelemme mielellämme Teidän kanssa uusista suunnitelmistanne ja tulevista investoinneistanne puutarhan ja pihan ilmeen kohentamisesta käyttäen Haddonstonen kivituotteita, jotka kestävät ja pitävät pintansa pitkälle tulevaisuuteen.

bottom of page